neděle 7. srpna 2011

Tony Bennett a duety - 2. část


Druhá část seriálu Tony Bennett a duety patří především pánům ze známého to seskupení The Summit neboli The Rat Pack, do kterého patřilo hned několik hudebních a filmových velikánů. 

První ukázka pochází z televizní show z roku 1977 s názvem Sinatra And Friends, ve kterém se jako hosté představili Dean Martin, Natalie Cole, Loretta Lynn and John Denver. A také Tony Bennett, který si s Francisem Albertem zazpíval píseň My Kind of Town (hudba Jimmy Van Heusen, text Sammy Cahn).



The Dean Martin Variaty Show byl další z řady televizní pořadů, kde Tony Bennett úspěšně předvedl svůj pěvecký talent. V roce 1966 si Dean Martin pozval Bennetta jako jednoho z hostů do dalšího z mnoha dílů své Variaty Show.

Vedle humorných scének a sólového pevěckého vystoupení Bennetta si oba pánové zazpívali směs písní o slavných městech. V našem klipu můžete slyšet například Come Fly With Me, My Kind of Town (Chicago is), Houston, I Left My Heart in San Francisco, Manhattan, I Love Paris, A Foggy Day (in London Town) či Way Down Yonder in New Orlean...

 


Z 60. let si uděláme výlet do nedávné minulosti. Při slavnostním ceremoniálu hudebních cen Grammy 1993 si Tony Bennett a Natalie Cole zazpívali píseň The Lady Is a Tramp (hudba Richard Rodgers, text Lorenz Hart). 

Žádné komentáře:

Okomentovat